مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان هدف از تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر را سالم ماندن محیط اداره و سپس مفید واقع شدن در این زمینه برای جامعه عنوان کرد و گفت: همه ما وظیفه داریم از آمران به معروف در جامعه باشیم.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، حجتالاسلام مختار کرمی در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر تبلیغات اسلامی کردستان اظهار کرد: اهمیت امر به معروف و نهی از منکر بر کسی پوشیده نیست و جزو واجباتی است که در روایات، سیره اهل بیت، سیره بزرگان و قرآن کریم همواره مورد تاکید بوده است.
وی با اشاره به اینکه بزرگان ما همواره در حال امر به معروف و نهی از منکر بودهاند، بیان داشت: همه ما مسلمانیم و وظیفه داریم خوبیها و ارزشها را به مردم معرفی کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: این سازمان به واسطه وظیفه ذاتیاش باید این رسالت را انجام دهد و بدیها را برای مردم شناسایی و موانعی برای آنها ایجاد کند که مردم طرف منکرات نروند.
کرمی بیان کرد: انسانهای صالح و شایسته همواره کوشا بودهاند و اگر موفقیتی داشتند به خاطر اهمیت دادن به امر به معروف و نهی از منکر بوده است و باید دانست که تمامی فرائض دینی به امر به معروف و نهی از منکر وابسته است.
وی اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر همانند نماز واجب است اما در جامعه ما توجه زیادی به آن نمیشود و باید در راستای احیای امر به معروف و نهی از منکر تلاش جدی صورت بگیرد.
وی نبود امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را موجب قطع برکات الهی و عدم اجابت دعای خیر مردم دانست و گفت: ما حق نداریم بهعنوان یک نهاد تبلیغی و اسلامی جلساتمان بدون خروجی و به صورت نمایشی باشد بلکه باید بتوانیم برنامههای اثرگذاری را در این زمینه اجرا کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان بیان کرد: برای اجرای امر به معروف باید ابتدا از خودمان و خانوادههایمان شروع کنیم بعد جامعه را نیز در این زمینه آگاه سازیم.
کرمی همچنین هدف این جلسه را تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر برای سالم ماندن محیط اداره و سپس مفید واقع شدن در این زمینه برای جامعه عنوان کرد و گفت: همه ما وظیفه داریم از آمران به معروف در جامعه باشیم.
معاون فرهنگی ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این جلسه تقویت کلاسهای آموزشی در حوزه اخلاق در ادارهکل را خواستار شد و گفت: این کلاسها که هر هفته روزهای پنجشنبه در نمازخانه تبلیغات اسلامی استان برگزار میشود باید به عنوان الگویی برای سایر ادارات باشد و ادارات دیگر نیز بتوانند همچین جلساتی برای پرسنل خود برگزار کنند.
حجتالاسلام علی رستمی اضافه کرد: اجرای مسابقات کتاب و کتابخوانی برای فرزندان و خانواده پرسنل، برگزاری گفتمانهای دینی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و توجه به برنامههای آموزشی در این حوزه در سطح حاشیه شهر و روستاهای استان باید مورد توجه قرار گیرد.
در این جلسه سایر کارشناسان ادارهکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز به ارائه پیشنهادات خود در حوزه ترویج امر به معروف و نهی از منکر پرداختند.
جهت عضویت در کانال تلگرام ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان کلیک کنید